Babydoekjes

Of het nu gaat om het zachtjes reinigen van uw baby's tere babyhuidje, of om het schoonmaken van smoezelige babyhandjes: Huggies® Babydoekjes bieden een effectieve reiniging.

Babydoekjes assortiment

Huggies Baby Wipes Pure zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ze zorgen voor een perfecte, zachte reiniging net zoals water en watten, zelfs geschikt voor pasgeborenen. Zonder geurstof, alcohol en andere overbodige toevoegingen, respecteert de natuurlijke perfectie van je babys huidje.

Huggies Baby Wipes Natural Care zijn verrijkt met Aloe Vera en Vitamine E, ingredienten die bekend staan om hun huidverzorgende eigenschappen. Natural Care doekjes zijn voorzien van een gewatteerde structuur die zorgt voor een zachte en effectieve reiniging. Licht geparfumeerd, dus ze laten de babybilletjes fris ruiken.

Huggies Baby & hand Wipes zijn ideaal om het huidje van je baby zachtjes te reinigen of vieze babyhandjes mee af te nemen. Ze bieden een effectieve reiniging en de heerlijke geur van komkommer laten ze billetjes en handjes ook nog lekker ruiken.
Huggies Baby & hand Wipes On the go zijn ideaal voor op reis of wannneer je ergens op bezoek gaat. Met deze doekjes kun je
het huidje van je baby zachtjes reinigen of vieze babyhandjes mee afnemen. Huggies Babydoekjes bieden een effectieve reiniging.

Huggies Baby Wipes Soft Skin
zijn ze zeer geschikt voor de tere babyhuid, doordat ze geen alcohol bevatten en voorzien zijn van een verzachtende en hydraterende lotion van Shea Butter. Soft Skin doekjes zijn dermatologisch getest en zijn geschikt voor billetjes, smoeltjes en vingertjes!